Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I.P. ]

29. 06. 2016. 08:10   >>  07:52 16

JONICA PORUČILA

SNP kazao koga bi za lidera

Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Snežana Jonica tvrdi da je na Kongresu jasno definisana politika ove partije i da je članstvo kazalo koga želi na njenom čelu.

Jonica je istakla da ni jedan pravi SNP-ovac tri mjeseca pred izbore ne bi potezao priču o povjerenju stranačkom rukovodstvu i naglasila da svi treba da se fokusiraju na predstojeće parlamentarne izbore.

Ona je podsjetila da je stranački kongres održan u novembru 2014. godine i da je tada ogromnom većinom za predsjednika izabran Srđan Milić.

"Predsjednik SNP CG je dobio značajno više glasova nego njegova oba protivkandidata zajedno. Na taj način SNP je na svom najvišem i najbrojnijem partijskom organu – Kongresu, jasno definisao i koga želi za predsjednika i kakvu politiku podržava. Kao član Glavnog odbora nijesam primijetila da se ovakav stepen podrške predsjedniku Miliću do današnjeg dana promijenio. Kao član SNP-a, od osnivanja, sigurna sam da ne postoji ni jedan iskreni SNP-ovac koji bi tri mjeseca pred izbore najviše organe partije i kompletnu infrastrukturu SNP-a koja sve ove godine volonterski radi na promovisanju i ostvarivanju programa i politike SNP-a preusmjeravao na bilo što drugo osim na pripreme za predstojeće parlamentarne izbore na kojima je SNP CG jedina reprezentativna i čista politička ponuda za građane Crne Gore", kazala je Jonica za Dnevne novine.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније