Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: O.Z.

29. 06. 2016. 21:25 >> 21:07

ODGOVOR DEMOKRATAMA

SD: I dalje prodaju demagošku maglu

Socijaldemokrate Crne Gore su kazale da Demokrate bez ikakvog izbornog legitimiteta i dalje prodaju demagošku maglu diljem Crne Gore o poštenju i transparentnosti-

"Očigledno je da su navodi Socijaldemokrata Crne Gore pogodili pravo u metu ambicioznu družinu mudrih i hrabrih, što se potvrđuje i kroz odgovor na jednostavno pitanje o vraćanju 100 hiljada eura", navodi se u reagovanju SD-a.

Član Glavnog odbora Demokrata Vladimir Jokić saopštio je juče da se njegova partija od svog osnivanja finansira isključivo od donacija sopstvenih članova. Jokić je takođe istakao da Izvještajem DRI iz febrara 2015. o trošenju sredstava za kampanjunema nijednu primjedbu.

Socijaldemokrate su danas poručile "da je i običnom građaninu dosadila srceparajuća priča o finansiranju Demokrata od članarina".

"Sigurno je da jeftinim napadima na SD, čime su Demokrate postale novi član sada već vesele četvorke, na našu veliku "žalost" neće dodatno obogatiti kvalitet demagoških insinuacija još jedne partije bez izbornog legitimiteta. Jedino što Demokratama ostaje je da i dalje uveseljavaju javnost, na njihov jedinstven način, provjerenom analitikom podrške u mnogim kvartovima po crnogorskim gradovima", sapšđtile su Socijaldemokrate.

Ističu da se, u nedostatku argumenata, pominje i već nekoliko puta bezuspješno konstruisana afera u kojoj se, naglašavaju, brutalno i tendenciozno manipuliše činjenicama.

Socijaldemokrate su kazale da je svim institucijama koje se bave slučajem "Ramada" sasvim jasno da odgovornost njihovog predsjednika Ivana Brajovića definitivno ne postoji.

"Ali izgleda da Bečićevi entuzijasti namjerno malo sporije kapiraju, pa se nadamo da će ih ovo podsjećanje osvježiti i urazumiti", navele su Socijaldemokrate.

Poručuju da će posljednji udarac biti "neodbranjiva snaga brojki oktobarskih izbora, kao i onih aprilskih u Tivtu na kojima Demokrate nijesu smjele da se izmjere".

Prema njhivim riječima, u oktobru će u konačnom i hajka raznih partija i pokreta u pokušaju protiv Socijaldemokrata doživjeti fijasko.

"Na kraju, glasnogovorniku Jokiću bi bolje bilo da se pozabavi sticanjem povjerenja unutar svoje partije, koje je poprilično poljuljano objavljivanjem fotografija sa visokim funkcionerima omladinskih organizacija partija iz vlasti, zbog čega je bio predmet veoma oštrih unutarpartijskih kritika", zaključuju Socijaldemokrate.

Podsjetimo, Demokrate su danas najavile da će podnijeti tužbu zbog povrede časti i ugleda i zahtijevati javno izvinjenje od Socijaldemokrata, kao i naknadu štete, zbog tvrdnji da duguju 100 hiljada eura Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније