Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 05. 2013. 09:03   >>  24. 05. 2013. 08:22

DOGOVOR

Opozicionari o inicijativi s protesta

Crnogorska opozicija sastaje se danas u Parlamentu kako bi usaglasila inicijativu Demokratskog fronta sa protesta u Podgorici.

Poslanik Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić kazao je juče, Radiju Crne Gore da za danas nije zakazana sjednica Kolegjuma predsjednika Skupštine, ali da je izvjesno da će predstavnici opozicije imati zajednički sastanak.

Bojanić, koji je i član Kolegijuma, rekao je da tačan termin održavanja sjednice još uvijek nije poznat. Sjednica bi, međutim, trebalo da bude održana naredne sedmice.

„Ali kako je ranije najavljeno, održaće se u narednih nekoliko dana. Tačan datum ne znamo“, kazao je Bojanić.

 „Predstavnici Demokratskog fronta, Pozitivne i SNP razgovaraće o zaključcima koje će predložiti u cilju unapređenja povjerenja u izborni proces ", rekao je Bojanić Radiju Crne Gore.

On je kazao da će biti riječi i o „lex specijalisu“.

„Da vidimo kada bi se mogla održati sjednica sa ovim tačkama dnevnog reda i na kojoj bi vjerovatno, odnosno izvjesno, predstavnici Demokratskog fronta bili u Parlamentu”, zaključio je Bojanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније