Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: D.Ž.

30. 06. 2016. 16:26 >> 16:08

MUSTAFIĆ - MIRZAZADE

Odnosi sa Azerbejdžanom unaprijeđeni

Odnosi između Crne Gore i Azerbejdžana znatno su unaprijeđeni u mnogim društveno-političkim sferama, ocijenjeno je danas na sastanku potpredsjednika Skupštine, Sulja Mustafića i otpravnika poslova diplomatske misije Azerbejdžana u Podgorici, Sejrana Mirzazadea.

„Zajednički je konstatovano da su odnosi između Crne Gore i Azerbejdžana znatno unaprijeđeni u mnogim društveno-političkim sferama i da je u tom procesu važnu ulogu imalo diplomatsko predstavništvo u Podgorici“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da se Mustafić zahvalio Mirzazadeu na doprinosu i naporima u postizanju dobrog nivoa odnosa između dvije zemlje. 

Mustafić je rekao da poseban značaj imaju parlamenta dvije zemlje i njihova saradnja koju, kako smatra, u narednom periodu treba intenzivirati neposrednim kontaktima u bilateralnim odnosima i međunarodnim inicijativama. 

„Naše parlamentarne grupe prijateljstva su važan most saradnje dvije zemlje koje stvaraju pretpostavke za dalju nadgradnju odnosa u političkoj, ekonomskoj, privrednoj i kulturnoj oblasti“, poručio je Mustafić.

U saopštenju se kaže da je Mirzazade zahvalio Mustafiću na podršci koju je imao od parlamenta i državnih institucija Crne Gore, ističući da će ga za Crnu Goru vezati trajne prijateljske veze.

Sastanku je prisustvovao i novi šef Misije, Anar Adžamov. 

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније