Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavio: I.P. ]

03. 07. 2016. 12:23   >>  12:32 3

AKO OPOZICIJA IZAĐE

Bečić nosilac liste Demokrata na izborima

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić biće nosilac liste te partije na predstojećim parlamentarnim izborima, ukoliko opozicija odluči da na njima učestvuje, odlučio je Glavni odbor (GO) Demokrata.

 

Članovi GO su jednoglasno zaključili da su Demokrate sprovele sve aktivnosti koje su bile planirane do sada, u okviru realizacije kampanje „Pobjede, a ne podjele“ koja je započeta još 19. aprila prošle godine.

„GO je ocijenio da su, bez obzira na veoma turbulentan period na političkoj sceni Crne Gore, sve odluke najviših partijskih organa izdržale probu vremena i pokazale svoju punu opravdanost, pravovremenost, svrsishodnost, racionalnost i produktivnost sa ciljem smjene DPS-a i njegovih satelita“, kaže se u saopštenju.

Polazeći od toga da je GO još na prvoj sjednici, prije više od godinu, donio Odluku da Demokrate samostalno nastupe na prvim narednim izborma pod sloganom „Pobjede, a ne podjele“, članovi GO donijeli su i jedoglasnu odluku da Bečić bude nosilac izborne liste za predstojeće parlamentarne izbore, „ukoliko opozicija odluči da nastupi na istim“.

„GO je jednoglasno odlučio da izborna lista za predstojeće parlametarne i lokalne izbore, kada god oni bili, nosi naziv „mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele“, kaže se u saopštenju.

To je, kako se ocjenjuje, ubjedljivo najiskreniji, najdosljedniji, najhrabriji i najčistiji odnos prema građanima.

Demokrate sa novom kadrovskom i programskom ponudom, modernim i iskrenim pristupom politici i savremenom izbornom kampanjom imaju, kako se navodi, najveću šansu da osvoje značajnu novu vrijednost, koja je uslov dugo očekivanih promjena.

"To bi trebalo sve progresivne snage da pozdrave i sa uvažavanjem prihvate, ako težimo istom cilju, jer bez nove vrijednosti, bez mladih i bez apstinenata nema pobjede nad Đukanovićem“, ocijenili su članovi GO.

Demokrate podsječaju da su odluku o načinu nastupa donijeli prije više od godinu, da kampanju za predstojeće izbore vodeo od osnivanja partije. „Nijesmo potpisali Sporazum i ušli u Vladu“. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније