Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: O.Z.

07. 07. 2016. 15:27   >>  15:09 3

IZ DNP-a POZIVAJU

"Bjelopoljci da uskrate podršku DPS-u"

Demokratska narodna partija (DNP) poručila je da je vrijeme da Bjelopoljci koji su ukazivali povjerenje Demokratskoj partiji socijalista (DPS) na izborima u oktobru uskratite podršku politici Mila Đukanovića.

"Opštinski odbor DNP Bijelo Polje smatra da se posjeta predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića Bijelom Polju može okarakterisati kao komemorativni pomen dvije decenije od sahranjivanja privrede u našoj opštini pod direktnom dirigentskom palicom DPS-a", saopštio predsjednik bjelopoljskog OO DNP-a, Svetislav Pešić.

On je ocijenio da je licemjerno najavljivanje otvaranja par privatnih proizvodnih pogona koji će zapošljavati par stotina radnika u opštini koja je, kako je istakao, prije dolaska DPS-a na vlast imala na hiljade zaposlenih radnika.

"Tragikomično je da preporod najavljuje čovjek koji je zajedno sa svojim višedecenijskim političkim poslušnicima iz našeg grada najodgovorniji za propadanje bjelopoljske privrede i pretvaranja Bijelog Polja u grad iz kojeg se odlazi", poručio je Pešić.

On je kazao da je Đukanović najbitniji obilazak obavio u DPS-ovoj partijskoj bazi.

"Tamo se tokom svoje posjete najviše i zadržao da zajedno sa svojim zamjenikom Duškom Markovićem podijeli zaduženja za predstojeću izbornu kampanju, kako bi prevarili građane za još jedan mandat, da neometano nastave sa ekonomskim pustošenjem Crne Gore", naveo je Pešić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније