Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

20. 07. 2016. 17:42   >>  17:24 2

ČESTITKA BEČIĆA

Smanjićemo razlike u razvoju

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, čestitao je Dan opštine Berane, koja zaslužuje ekonomski, kulturni i socijalni oporavak, kako bi se gradila bolja budućnost na temeljima slavne istorije ovog grada.

 

On podsjeća da su Demokrate, programom "Pobjede, a ne podjele", postavile sebi zadatak smanjivanja razlika u regionalnom razvoju Crne Gore.

Bečić navodi da sjever ima izuzetne privredne i prirodne potencijale.

"Čija bi pravilna upotreba, uz očuvanje raznolikosti predjela i biodiverziteta, prekinula okove razlike u ekonomskom napretku opština sa sjevera i juga naše države. Ravnomjeran regionalni razvoj, koji podrazumijeva i posvećivanje više vremena i pažnje Beranama, uslov je ekonomskog oporavka i napretka cijele Crne Gore", navodi Bečić. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније