Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

23. 07. 2016. 12:41 >> 12:24
4

SAMOSTALNO NA IZBORE

Cdu: Budvi potrebna čista politika čistih ruku!

Sinoć je u Budvi, uz učešće preko stotinu aktivista, održana sjednica Izbornog štaba građanske liste "Cdu i građani - Volimo Budvu!". Potvrđena je odluka da ova stranka nastupi samostalno na lokalnim izborima raspisanim za 16. oktobar. Kako navode iz budvanskog Odbora Cdu-a, to je izraz opredjeljenja i opšte saglasnost birača koji podržavaju njihove ideje i planove za opštinu Budva.

Izborni štab je potvrdio da će Dragan Purko Ivančević, kao nosilac liste "Volimo Budvu!", biti kandidat za gradonačelnika, koji će, sa svojim timom, upravljati Budvom poslije oktobarskih izbora.

Na sjednici je usvojena i himna kampanje "Budvo, mi te volimo", autora Ljuba Jovovića i kreativnog tima Cdu, koju izvodi Vesko Belada, kandidat za odbornika.

Članovi Izbornog štaba su potvrdili programske osnove izborne liste "Volimo Budvu!".

"Opšta politička, ekonomska i moralna kriza u Budvi zahtijeva mjere koje će zaustaviti sunovrat i dalje propadanje našeg grada i opštine u cjelini. Potrebna je urgentna sanacija, kako bi se stvorili uslovi za oporavak i obnovu Budve. Za to su potrebni sposobni, odgovorni i pošteni ljudi, koji će interese Budve i svih naših građana učiniti apsolutnim prioritetom budvanske politike poslije izbora", poručuju iz te stranke.

U Cdu su uvjereni da tim koji su stvorili potvrđuje njihove kapacitete i odlučnost da budu predvodnici nove Budve i nove budvanske politike.

"Moramo napraviti raskid sa rušilačkim i destruktivnim ponašanjem koje je srozalo Budvu i dovelo je na rub propasti. Mi ćemo to učini, bez trulih kompromisa, bez skrivenih dogovora i bez neprincipijelnih koalicija. Budvi je potrebna čista politika čistih ruku! Spasimo Budvu! Čuvajmo Budvu! Volimo Budvu!", poručili su iz Cdu-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније