Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

23. 07. 2016. 14:59   >>  14:40 4

"TIM POBJEĐUJE"

Bečić: DPS nikad u goroj situaciji

Cijela situacija u Crnoj Gori predstavlja jedan balon koji se naduvao, u ekonomskom, socijalnom, pravnom, i što je najgore, u moralnom smislu, i koji u jednom trenutku neće više izdržati taj silni pritisak negativnih pojava u svim oblastima privrednog i društvenog života, ukoliko se odgovorno ne odnosemo prema sadašnjosti, ali i budućnosti, poručio je lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić. On je, takođe, kazao da se DPS nikada nije nalazila u goroj situaciji, da nije nepobjediva i da samo, ako bude mudrosti, odmjerenosti i taktičnosti - DPS će biti poražena.

Bečić je govorio na sjednici Mjesnih odbora Demokrata Konik i Kakaricka gora, na kojoj su konstituisani ovi odbori i izabrano rukovodstvo. Za predsjednika Mjesnog odbora Konik izabran je Dragoljub Vidić, a za predsjednika Mjesnog odbora Kakaricka gora izabran je Darko Lazović.

Bečić je zahvalio svim novim članovima i simpatizerima na povjerenju koje su, kako navode iz te stranke, pružili subjektu koji se izdvojio iz političkog brloga svojom principijelnošću, dosljednošću, u borbi za pravdu, slobodu i jednakost.

"Uspjeli smo u jedan subjekt da sažmemo sve ono što je bilo nepremostivo svih prethodnih godina, i decenija, i posebna je čast što u Demokratama imamo ljude svih vjera i nacija, ljude koji su bili na različitim ideološkim stranama u prošlosti, a čiji je najviši cilj bolja, pravedna i bogata Crna Gora", istakao je Bečić.

On je naglasio da oni koji dijele i govore o prošlosti misle samo na sebe i svoje lične interese, a oni koji govore o budućnosti, pričaju o drugima i misle na dobrobit drugih.

"Demokrate su partija koja se ne bavi onim što je bilo u godinama za nama, već onim što bi trebalo da radimo u vremenu koje slijedi, jer ova zemlja više nema vremena za čekanje. Cijela situacija u Crnoj Gori predstavlja jedan balon koji se naduvao, u ekonomskom, socijalnom, pravnom, i što je najgore, u moralnom smislu, i koji u jednom trenutku neće više izdržati taj silni pritisak negativnih pojava u svim oblastima privrednog i društvenog života, ukoliko se odgovorno ne odnosemo prema sadašnjosti, ali i budućnosti", kazao je lider Demokrata.

Bečić je, kako se navodi u saopštenju, poručio da se Demokratska partija socijalista nikada nije nalazila u goroj situaciji, da ona nije nepobjediva, naprotiv, a opozicija je u mnogo boljem položaju, i da samo ako bude mudrosti, odmjerenosti, taktičnosti - DPS će biti poražena.

"Ne smijemo dozvoliti sebi da sjutra kažemo da smo mogli, ali nijesmo ništa preduzeli. Moramo napraviti lanac promjena, jedan čovjek ne može ništa, ali tim pobjeđuje, a tim koji Demokrate imaju je pobjednički", poručio je Bečić.

Sjednici Mjesnih odbora Demokrata Konika i Kakaricke gore, osim Bečića, prisustvovali su generalni sekretar i portparolka Demokrata, Boris Bogdanović i Anđela Peković, ko i poslanici i članovi Predsjedništva Demokratske Crne Gore, Velizar Kaluđerović i Neven Gošović, direktor Vlado Vujović i predsjednik Odbora Glavnog grada Vladimir Čađenović.

Formiranje mjesnih odbora, kako saopštavaju iz stranke, uslijedilo je nakon kampanje “od vrata do vrata”, u okviru koje su članovi Mladih demokrata posjetili domaćinstva na ovim područjima i zabilježili 13,43% podrške.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније