Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

24. 07. 2016. 09:23 >> 09:08
25

NAJAVIO MIRČIĆ

Šešelj bi da učestvuje u kampanji u CG

Srpska radikalna stranka će izaći na parlamentarne izbore u Crnoj Gori zakazane za 16. oktobar, a u predizbornoj kampanji će učestvovati i lider radikala Vojislav Šešelj. To je potvrdio u razgovoru za Dan potpredsjednik SRS-a i poslanik u Skupštini Srbije Milorad Mirčić.

"Gdje god je NATO čizma i gdje odlučuju Vašington, Berlin i Brisel, Vojislav Šešelj mora da traži dozvolu za ulazak. Time i na ovu okupiranu teritoriju, koja se zove Crna Gora, a koja je za nas uvijek srpska, zabranjen je ulazak Šešelju", kaže Mirčić.

Mirčić podsjeća i da je SRS učestvovala na svim dosadašnjim izborima u Crnoj Gori. Očekuje da će ta stranka na oktobarskim izborima ostvariti rezultat koji će joj omogućiti učešće u parlamentranom životu.

Mirčić je najavio pomoć crnogorskim radikalima od stranačkih kolega iz “svih srpskih zemalja u izbornoj kampanji”.

Potpredsjednik SRS-a očekuje Šešeljev dolazak u Crnu Goru na jedan od promotivnih skupova radikala tokom predizborne kampanje.

"Pomoć Vojislava Šešelja kao pojedinca je, pritom, i te kako značajna. On će se, ako mu dozvole ulazak u Crnu Goru, aktivno uključiti u kampanju", najavio je Mirčić.

On ističe da će SRS pred crnogorske birače izaći sa jasnim i prepoznatljivim patriotskim programom.

"Naš program predviđa da Crna Gora konačno postane demokratska država u kojoj će parlament imati najznačajniju ulogu. Država, u kojoj će Vlada, na osnovu programa i svojih aktivnosti, nastojati da izvuče Crnu Goru iz dužničkog ropstva, iz ovog nepodnošljivog stanja porobljenosti i vazalstva", zaključio je Mirčić. 

 

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније