Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 05. 2013. 13:45 >> 11:05
2

JOŠ JE NA VRIJEME

DPS: Nije kasno Džavidu za DF

U Demokratskoj partiji socijalista (DPS) saopštili da poslaniku Socijaldemokratske partije (SDP) Džavidu Šaboviću nije lako kad je mogao da živi u moralnom posrnuću od 1997. godine.

 Šabović je rekao da je moralno posrnuo kada je podržao lidera DPS-a Mila Đukanovića 1997. godine.

"Nije lako Džavidu Šaboviću koji, po njegovim svjedočenju, živi u moralnom posrnuću od 1997. od kada su DPS i SDP u koalicionom savezu. Moral je dio posla kojim se bavimo i svakog čovjeka pojedinačno. Neko nije u stanju da ugrozi svoje moralne principe ni jedan minut, a ima i onih koji su spremni da to čine 16 godina", kazao je poslanik DPS-a Husnija Šabović.

On je rekao da "vjerovatno postoji dobra motivacija kad je čovjek spreman da toliko dugo radi 'protiv' sebe".

"Džavid Šabović kaže da je posrnuo, kada je postao dio pobjedničke politike koja je sačuvala mir i dostojanstvo Crne Gore i koja sve građane nase države smatra jednako vrijednima i časnima, bez razlika u odnosu na nacionalnu i vjersku pripadnost. Da li se Džavid Šabović sjeća koja je bila druga opcija? Tada su, a dobrim dijelom i sada, protiv DPS i SDP oni koji su bili protiv Crne Gore, koji su vrednovali samo jedan narod i jednu vjeru, koji naoružani išli na Tuzi, upravljali sedmim bataljonom, branili Cetinje topovima okrenutima ka Cetinju, zbog koji su padale bombe po mom, njegovom i našem Plavu, koji su pozivali investitore da ne ulazu u Crnu Goru... Da li se to kaje Džavid što nije tada stao uz njih", pitao je Šabović (DPS).

On je ocijenio da njegovom koaliocinom kolegi nije kasno da i se i sada pridruži DF-u.

"Dobio je poziv od Medojevića, ali ne kao Džavid Šabović, nego kao Džavid Krivokapić, što mu očito ne smeta. Njegove najave preporoda sa novim saveznikom bi prošle kao što je preporodio Plav kada je bio sa njima u koaliciji. Biće svima zanimljivo da vidimo da li će Džavid nastaviti moralno da propada, kako sam kaže, dok CG bude na putu daljeg demokratskog i ekonomskog napretka i evropskih integracija", zaključio je Šabović (DPS).

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније