Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

26. 07. 2016. 11:57 >> 11:39

KLJAJEVIĆ PORUČIO

Mojkovac da bude centar sportskog turizma

Glavni cilj SD Mojkovca je da naš grad postane jedan od centara sportskog turizma, zbog potencijala koji posjeduje, a koji nije adekvatno valorizovan, što je i jedna od glavnih odrednica predizbornog programa naše partije, koju prepoznaje i veliki broj građana Mojkovca, ocijenio je član Opštinskog odbora SD Mojkovac i član Glavnog odbora SD Crne Gore, Davor Kljajević.

"SD Mojkovac se zalaže za osnivanje Sekretarijata za sport i omladinu pri lokalnoj samoupravi, a njegove glavne aktivnosti bi bile pružanje usluga sportistima i rekreativcima, ustupanje na korišćenje sportskih sadržaja, te pružanje vaspitnih i obrazovnih usluga u ovoj oblasti", rekao je Kljajević.

Ističe da će SD Mojkovac insistirati da se objedine svi postojeći sportski objekti u gradu i da se, zapošljavanjem određenog broja stručnih saradnika, novoosnovani Sekretarijat bavi efikasnim upravljanjem sportskim objektima.

"Ujedno, SD Mojkovac daje punu podršku izgradnji rekreativne zone na bivšem Jalovištu, koja će biti pješačka i biciklistička zona, međutim mi ćemo u narednom periodu biti inicijatori izgradnje projekta za biciklističku stazu od autobuske do željezničke stanice, koja će osim lokalnog imati i turistički značaj", kazao je Kljajević.

Planiraju, kako navodi, da posjete i sportske kolektive u Mojkovcu, i da kroz se razgovore sa članovima i rukovodstvom, upoznaju sa glavnim problemima sa kojima se oni suočavaju.

"Mora se naći rješenje da sportski klubovi, koji su pravi reprezenti našeg grada, opstanu i nesmetano takmiče postižući zapažene rezultate", dodao je Kljajević i zaključio:

"Glavni cilj SD Mojkovca je da naš grad postane jedan od centara sportskog turizma, zbog potencijala koji posjeduje, a koji nije adekvatno valorizovan, što je i jedna od glavnih odrednica predizbornog programa naše partije, koju prepoznaje i veliki broj građana Mojkovca."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније