Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objava: I.P. ]

27. 07. 2016. 08:06 >> 07:47
11

MEDOJEVIĆ TVRDI

Učinak "trojke" u Vladi je nula

Opozicioni ministri u Vladi nijesu sproveli nikakve reforme, nijesu otkrili nikakve dokaze o zloupotrebama i za to će platiti političku cijenu na izborima, saopštio je lider PzP-a i funkcioner DF-a, Nebojša Medojević.

 

On je rekao da je njihov efekat, što se tiče fef izbora, nula. Smatra i da su se novi ministri više bavili drugim stvarima nego otkrivanjem izbornih krađa i stvaranjem uslova za fer izbore. 

"Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović do sada nije izbacio nijednog fantom birača, već imamo 20 hiljada novih. Drugo, način na koji DPS finansira svoje izborne krađe uglavnom potiče od šverca cigareta, narkotika, oružja i sličnih roba. Takođe, nije pokrenuta nijedna istraga vezana za crno tržište cigareta u Crnoj Gori. Jasno je da je DPS u ovoj godini na taj način prikupio ogromna sredstva koja će iskoristiti za izbornu krađu", naveo je Medojević u razgovoru za Pobjedu.

On ocjenjuje da je uloga ministra unutrašnjih poslova morala da bude jača, kao što je to bio slučaj u Makedoniji.

"Da se otkriju fantom birači i formiraju mobilni timovi koji će evidentirati, provjerama na terenu, gdje i koliko ima fantom birača. To se nije desilo, tako da su se novi ministri više bavili drugim stvarima nego otkrivanjem izbornih krađa i stvaranjem uslova za fer izbo re. Dakle, njihov efekat je nula, što se tiče fer izbora", ocijenio je Medojević.

Lider PZP-a smatra da je "trojka" ušla u Vladu samo "da spase Mila Đukanovića, koji je 24. oktobra bio u veoma teškoj političkoj poziciji".

Govoreći o planovima Fronta, Medojević ističe da se taj opozicioni savez intenzivno sprema za izbore.

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније