Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

29. 07. 2016. 22:18 >> 21:59

MILIĆ - FRERIKSEN

Nastavak dijaloga SNP-a i ambasade SAD-a

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić razgovarao je danas u Podgorici sa novoimenovanom šeficom političko-ekonomskog Odjeljenja u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Lesli Freriksen. Milić je ocijenio da današnji susret predstavlja nastavak kontinuiranog političkog dijaloga SNP-a i diplomatskih predstavnika SAD-a.

"Tema razgovora bila je aktuelna političko-ekonomska situacija, sa posebnim osvrtom na predstojeće parlamentarne izbore u oktobru i dosadašnji efekat Vlade izbornog povjerenja", saopšteno je iz SNP-a.

Kako se navodi, Milić je upoznao gospođu Freriksen sa aktivnostima predstavnika SNP-a u novoobrazovanom Koordinacionom tijelu za praćenje implementacije izbornog procesa, čiji je cilj podizanje povjerenja i stvaranja preduslova za održavanje slobodnih i fer izbora, naročito sa aspekta sređivanja stanja, nedostataka i kontrole u vođenju biračkih spiskova.

"Takođe, predsjednik Milić je upoznao šeficu Političko-ekonomske sekcije američke Ambasade sa dosadašnjim radom SNP-a na terenu, kao i sjednica opštinskih odbora sa članovima izbornih savjeta i biračkih odbora naše Partije, koji se ovih dana održavaju širom Crne Gore. Na ovim sastancima SNP-a utvrđuju se planovi prioritetnih aktivnosti koje je neophodno realizovati u svim opštinama u susret parlamentarnim izborima najavljenim za 16. oktobar", kazali su iz SNP-a.

Saopšteno je da je Milić naglasio da izbori moraju donijeti neophodne promjene koje će zaustaviti izborne mahinacije i prevare, zaustaviti političko zapošljavanje i zaustaviti donošenje nezakonitih i štetnih odluka sa negativnim posljedicama za sve građane Crne Gore.

"Tih promjena ne može biti bez SNP-a kao nezaobilaznog političkog faktora, a kroz rad aktivista na terenu, rukovodstva partije, Kluba poslanika, kao i klubova odbornika naše partije učinićemo sve da na parlamentarnim izborima dođemo do najboljeg mogućeg rezultata, što će omogućiti da SNP bude odlučujući faktor formiranja buduće vlasti", zaključio je predsjednik SNP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније