Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

29. 07. 2016. 21:43   >>  21:24 5

PAJOVIĆ O IZBORIMA

"Nije svrha jedne milionere zamijeniti drugima"

Pozitivna ne želi da na narednim izborima "jedni milioneri zamijene druge", već da pobijedi društvo socijalne pravde i solidarnosti, poručio je lider stranke Darko Pajović na večerašnjoj tribini Pozitivne Crne Gore u Nikšiću.



"Oni čija je mjera patriotizma stanje na njihovim računima i oni koje rukovode isključivo lični interesi ne treba da vode ovu zemlju. Imali su prilika da pokažu šta znaju i umiju, ali oni su bogatili sebe, pa izašli iz politike. Sada se vraćaju jer ne mogu da podnesu da DPS tajkuni imaju više nego oni. To je cijela suština njihove brige za državu i građane", rekao je Pajović.



On je naveo da su "u oktobru neki bili za rušenje režima i države, koji mjesec nakon toga su ušli u Vladu koju su prethodno htjeli da ruše, a šta će sada - to ni sami ne znaju. Jedino što znaju je da znaju da ne znaju, ali znaju i da galame i da se ukrivaju pod skute pojedinih medija, čije su sluge. I jel' takvi treba da vide državu?"



Pajović je pozvao građane Nikšića da, umjesto put rušenja, podrže put demokratskih promjena, umjesto opozicije državi - opoziciju lošim potezima vlasti, umjesto podrške ličnim interesima pojedinaca, rad i profesonalizam za dobro države i građana.

"Mjera demokratije je mjera snage institucija, mjera progresa mjera socijalne pravde, mjera uspjeha jeste mjera solidarnosti, mjera građanske svijesti mjera odgovornosti, a mjera vaše snage je mjera profesionalizma i želje za demokratskim promjenama", poručio je predsjednik Pozitivne Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније