Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

30. 07. 2016. 08:17   >>  08:00 3

RAZLIČITI STAVOVI

Danilović ostaje, URA izlazi iz Vlade?

Lideri Socijaldemokratske partije, Demosa i GP URA Ranko Krivokapić, Miodrag Lekić i Žarko Rakčević još nijesu usaglasili stav o jedinstvenom napuštanju Vlade, saznaje Pobjeda od više izbora iz opozicije.

 

Razlog je što predsjednik Izvršnog odbora Demosa Goran Danilović smatra da zbog predstojećih aktivnosti u Ministarstvu unutrašnjih poslova koji se tiču kontrole izbornog procesa još treba prolongirati ostanak u Vladi izbornog povjerenja.

Danilovićev stav prezentirao je na sastanku sa Krivokapićem i Rakčevićem održanom prije dva dana lider Demosa Miodrag Lekić navodeći da još nije završen posao kada je u pitanju sređivanje biračkih spiskova, kao i kontrola izbornog procesa.

Izvor Pobjede iz GP URA je saopštio da će ministri iz te stranke napustiti Vladu ukoliko Skupština usvoji dopunu ugovora sa A2A.

“Mi ćemo napustiti Vladu bez obzira na stavove Demosa i SDP-a. Očigledno je da različito mislimo o tim pitanjima, a mi ćemo ispoštovati odluke naših stranačkih organa bez obzira na stavove drugih”, rekao je izvor iz Ure.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније