Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

30. 07. 2016. 13:50 >> 18:42
1

DANAS ILI SJUTRA

Opozicija: Ponoviti raspravu o 'švajcarcima'

Poslanici Socijaldemokratske partije, zajedno sa poslanicima opozicije, zatražili su danas novu redovnu sjednicu Skupštine Crne Gore, sa dnevnom tačkom Predlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o konverziji švajcarskih franaka u eure, koja bi se održala danas ili eventualno sjutra.

 

“O Zakonu koji s razlogom izaziva pažnju većeg broja naših sugrađana je glasano u ponoćnim satima bez prisustva poslanika SDP, zbog toga što je postojala najava da će se glasati o tačkama 12. sjednice koja se odnosi na ugovor države i A2A u vezi EPCG, ali ne i tačkama 6. sjednice, na kojoj je bio predlog Zakona o konverziji CHF”, saopšteno je iz SDP-a.

Iz te partije su naveli da će njihov poslanički klub iskoristiti sve poslovničke mogućnosti kako bi se o ovom Zakonu, koji ima njihovu punu podršku, glasalo i kako bi dobio podršku većine poslanika.

“Time značajno doprinio rješavanju problema sa kojima se korisnici kredita suočavaju. Raduju nas današnje najave da bi i dio poslanika koji sinoć nije podržao predlog mogao dati svoj glas za ovaj predlog, čime bi konsenzusom riješili ovo pitanje”, poručuju iz SDP-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније