Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

02. 08. 2016. 12:29 >> 12:10

DPS POZVAO

Hitno otkriti ko prijeti Dukoviću, Škrelji i Gegaju

Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje monstruozne prijetnje koje su preko društvenih mreža upućene poslanicima i visokim partijskim funkcionerima Halilu Dukoviću, Ljuiđu Škrelji i Nikoli Gegaju, saopštili su iz DPS-a.

"Uvjereni smo da su naši poslanici svojim dugogodišnjim zalaganjem za najviše vrijednosti građanske države Crne Gore dokazali da su najbolji predstavnici sredina iz kojih dolaze, te da su svojim časnim, profesionalnim i ljudskim zalaganjima značajno doprinijeli da Crna Gora danas bude primjer multietničkog i multikonfesionalnog sklada. Zbog toga još više čudi bilo čija potreba da uputi ružnu riječ ovim ljudima. Jednako smo uvjereni i da iza ovih prijetnji stoje isključivo oni koji u takvom nastupu vide svoj uski politički interes i koji na posljednje mjesto stavljaju potrebe građana Tuzi i Malesije", istakli su iz Demokratske partije socijalista.

Kako su kazali, insistiraju da nadležne državne institucije, prije svih policija i državno tužilaštvo, što hitnije preduzmu sve radnje iz svojih nadležnosti kako bi bilo otkriveno ko stoji iza opasnih prijetnji Dukoviću, Škrelji i Gegaju, kao i da njima i njihovim porodicama obezbijede mir.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније