Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: D.Ž.

03. 08. 2016. 19:57 >> 19:39

VUČELIĆ ODGOVORIO

"Principijelni protivnici draži od politikanata"

Demokratskoj partiji socijalista (DPS) draži su principijelni politički protivnici od politikanata poput Nika Đeljošaja, saopštio je predsjednik Odbora DPS-a u Podgorici, Vladan Vučelić.

On je, reagujući na izjavu Đeljošaja, kazao da je poslanik Albanske alternative potvrdio sve što je ranije rečeno.

“Očigledno o njemu svi bolje misle od Albanaca – i DF, i URA, i SDP. Tu postoji samo ꞌmaliꞌ problem za Đeljošaja: Albanci ne žele da on bude tumač njihovih interesa u Crnoj Gori. Tu je činjenicu očigledno izgubio iz vida tokom svojih političkih lutanja. Sve njegove tvrdnje u saopštenju su tačne taman koliko i ona da je Vlada Crne Gore finansirala Rječnik, o čemu se makar mogao informisati kod njegovih autora iz URA. Ne čudi što Đeljošaj i dalje pokušava da relativizuje prijetnje upućene poslanicima DPS-a, to mu je politički manir na svaku temu. Kao što pokušava da relativizuje i činjenicu da je poslaničko mjesto uzurpirao na štetu svog kolege Mehmeta Bardhija, pokušavajući da ga predstavi kao ꞌmiljenikaꞌ DPS-a”, naveo je Vučelić u saopštenju.

Dodaje da su DPS-u draži “oštri, principijelni i dosljedni politički protivnici poput Bardhija”, od “koaliranja s politikantima poput Đeljošaja”.

“Koliko god kratka njegova politička karijera bila, Đeljošaj je do sad trebalo da nauči što je lično, a što političko u njegovom životu. Nije manir DPS-a da se bavi ličnim u politici, to pripada Đeljošaju i njegovim novim političkim saborcima”, zaključio je Vučelić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније