Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

19. 08. 2016. 12:45 >> 12:29
2

KONCEPCIJSKE RAZLIKE

Batrićević napustio Uru

Član Građanskog pokreta URA Boban Batrićević napustio je taj savez prije dvadeset dana.

 

Batrićević je za Portal Antena M kazao da su razlozi zbog kojih je napustio Uru, lični i koncepcijski.

"Da, tačno je da sam napustio Uru. Prije dvadesetak o tome sam obavijestio predsjedništvo partije. Neki od razloga su lične, a neki koncepcijske prirode. Prije svega na tu odluku sam se odlučio zbog razočaranja u crnogorsku političku klasu, koja više od dvije i po decenije bez vizije i strategije uništava našu državu. S jedne strane imamo predatorsku vlast, s druge strane predatorsku opoziciju sa zbilja par svijetlih primjera, ali koja nije sposobna da se ujedini i na taj način postane ozbiljna alternativa DPS-u", rekao je Batrićević.

Kako je objasnio u cijeloj priči mnogo je ličnih ambicija, interesa i kalkulacija koje mu ne odgovaraju.

"To umnogome troše energiju – dakle umjesto da se borimo protiv ovakvoga načina vladanja Crnom Gorom, mi smo prinuđeni da se borimo između sebe, o čemu vam posebno govore međuopoziciona mjerenja mačeva ovih dana – ko je veći "Milov protivnik" i ko je "istinska opozicija", naveo je Batrićević.

Naglašava da se s politikom Ure počeo razilaziti još prije pola godine kad je donešena odluka da se uđe u vlast, bez izbornog legitimiteta.

Batrićević nije želio da komentariše atmosferu u Uri, i da li će biti novih ostavki.

"Ne smijem da govorim u nečije ime, pa to ne bih komentarisao. Podsjećam samo da je odlaskom Rada Bojovića URA ostala bez čovjeka koji je imao velike ideje i ispravan smjer", poručuje Batrićević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније