Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

24. 08. 2016. 12:19 >> 11:59
6

CDU TVRDI

U Budvi nas podržava 12,4 % građana

Izborna lista "Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" najjača je opoziciona stranka u Budvi, saopšteno je iz te stranke.

Prema njihovom terenskom istraživanju koje su sproveli neposredno pred predaju naše izborne liste, za našu listu bi glasalo 12,4% građana.

„Time je potvrđeno da je naša poruka "Volimo Budvu!" prepoznata kao izraz naše iskrene namjere da izvučemo Budvu iz teške krize. Napominjemo da je ovo rezultat koji bilježimo prije nego što je otpočeo rad naših mini-štabova na terenu“, kazao je nosilac liste Dragan Ivančević.

Građani, kako je dodao, podržavaju njihove ideje i predloge, između ostalog i zbog toga što  ne dije sugrađane, već ih sve doživljavaju kao ravnopravne učesnike u neophodnom poduhvatu oporavka grada i opštine.

„Prvi smo predali izbornu listu u Budvi, sastavljenu od ljudi koji su prepoznati kao ozbiljni, odgovorni i uspješni u svojim profesijama. Sada nastavljamo sa pripremama za izbore, na način koji nam uliva samopouzdanje i sigurnost da smo na pravom putu. Formirali smo mrežu izbornih mini-štabova. Oni sada upoznaju građane sa našim izbornim programom. Odziv i reakcije naših sugrađana su odlični. Završen je i set medijskih sadržaja sa našom osnovnom porukom "Volimo Budvu!", koji će biti predstavljeni javnosti narednih dana“, naveo je Ivančević.

Cdu, na taj način, kaže on, potvrđuje svoju poziciju najjače opozicione partije, koja je spremna da preuzme vlast u Budvi.

„Ostajemo posvećeni našoj misiji, koja znači izvlačenje naše Budve iz teške krize, njen oporavak i napredak. Preuzimamo obavezu da ostvarimo naš izborni program,obnovimo našu Budvu i vratimo je na mjesto koje joj pripada, u interesu svih naših građana“, zaključio je Ivančević.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније