Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2016. 18:57 >> 18:39
3

FRONTOVCI PORUČILI

"DPS-u smeta pobjednička kampanja DF-a"

Iz Demokratskog fronta su kazali da će njihov poslanik Koča Pavlović na sjednici Odbora za nadzor nad istragama slučajeva ugrožavanja bezbjednosti novinara i medijskih kuća, u utorak 30. avgusta, odgovoriti saopšteno iz Demokratske partije socijalista (DPS) u kojem je ocijenjeno da su tvrdnje da iza ubistva suvlasnika i glavnog urednika "Dana" Duška Jovanovića stoje premijer Crne Gore Milo Đukanović i njegov brat Aco Đukanović laž i pucanj u istinu, slobodu i demokratiju u Crnoj Gori.

"Ali, u ovom trenutku možemo reći da se slažemo sa konstatacijom DPS-a "da će građani na izborima adekvatno odgovoriti na antidržavno djelovanje partija i pojedinaca". Građani će birati između pogubne vladavine Mila Đukanovića i njegove lopovske družine i novog puta, koji nudi DF, – Da radi Crna Gora"m saopšteno je iz DF-a.

Iz tog političkog saveza su poručili da će biti pobjednici parlamentarnih izbora.

"Kada DPS govori o antidržavnim partijama, onda vjerovatno misli na sebe, jer je za ovih 27 godina nekontrolisane vlasti konstantno radio protiv Crne Gore i njenih građana. Za 27 godina vlasti DPS-a uništena je ekonomija Crne Gore, fabrike su pogašene, na desetine hiljada ljudi je ostalo bez posla, a Đukanović i njegov režim su u svijetu prepoznati kao organizovana lopovska družina koja je pljačkom svoga naroda došla do ogromnog bogatstva. Zato se iznova forsiraju bajke o evroatlantskim integracijama, što je očajnički pokušaj da se skrene pažnja naroda od katastrofalne politike Mila Đukanovića", naveli su iz DF-a.

U DF-u su ocjenili da je očekivano da DPS-u smeta pobjednička kampanja koju vodi DF.

"Jer svakodnevno raskrinkavamo Mila Đukanovića i njegovu lopovsku družinu, a to ćemo raditi i ubuduće. Crna Gora više ne može da čeka, zato svi zajedno moramo doprinijeti – Da radi Crna Gora!", zaključuju iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније