Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: D.Ž.

24. 08. 2016. 21:12 >> 20:53

CDU

"Politička propaganda na TV Budva"

Izborna lista "Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" pozvala je TV Budvu da objasni zašto je Srđa Popović, predsjednik Opštine Budva, koristio udarne termine za, kako su naveli, jeftinu političku propagandu usred predizborne kampanje.

„Apsolutno je neprihvatljivo da rukovodstvo TV Budva ovako besprizorno i brutalno krši jasna pravila izborne kampanje. To je obično poltronstvo. Zahtijevamo da uredništvo TV Budva objasni ovakav čin. To se ne smije dopustiti. Naša lista ꞌCdu: Volimo Budvuꞌ očekuje da se povodom ovoga hitno oglase i oni koji su zaduženi za praćenje izborne kampanje. Pošto na ekranu nije bilo znaka ꞌPLAĆENI TERMINꞌ ili slično, potrebno je da g. Srđa Popović, kao predsjednik Opštine, objasni kako je dozvolio predsjedniku DPS Budva Srđi Popoviću da krši zakon i izborna pravila?  Za ono što smo čuli, ne trebaju nam nikakva objašnjenja: to je stara i dosadna izlizana priča. Naručena pitanja, naručeni odgovori. Naručeni su i građani - svi ꞌoduševljeniꞌ“, poručio je predsjednik budvanskog odbora Cdu, Miodrag Čučka.

Takva priča, dodaje Čučka, skupo je koštala.

„Naša Budva je na najnižim granama, u blatu afera i kriminalnih radnji, u prašini nedovršenih građevinskih ꞌpoduhvataꞌ, u haosu i neredu  šetališta koje liče na pijacu, a ne na ꞌmetropolu turizmaꞌ, i u buci od koje se ne čuje ni jedna kulturna riječ u našem gradu.  Građani naše opštine će imati priliku da 16. oktobra konačno ukinu ovakvu praksu. Lista ꞌCdu: Volimo Budvu!ꞌ se obavezuje da im u tome pomogne - u funkciji nove lokalne uprave, sa našim timom koji je od prvog dana biti spreman da preuzme vođenje našeg grada i naše opštine. Volimo Budvu“, navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније