Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

26. 08. 2016. 20:02 >> 19:48

OPŠTINA KOTOR

HGI: Otvoriti mjesto savjetnika za preduzetništvo

Kao dio buduće vlasti Hrvatska građanska inicijativa (HGI) će insistirati na otvaranju mjesta savjetnika za preduzetništvo u okviru nadležnog Sekretarijata, izjavila je predsjednica Opštinskog odbora HGI Kotor Ljiljana Velić.

Velić je kazala da bi se na ovaj način Sekretarijat za razvoj preduzetništva, komunalnih poslova i saobraćaja Opštine Kotor, intenzivnije se uključio u podsticaj i razvoj mikro i malih privrednih subjekata.

"Savjetnik bi pružao pomoć licima koja su u pripremnoj fazi pokretanja poslovanja, preduzetnicima početnicima, kao i vlasnicma već afirmisanih mikro i malih preduzeća, ne samo kroz administrativno-stručnu pomoć, već i za održivost projekata s ciljem jačanja i unaprijeđenja preduzetništva", saopštila je Velić.

Ona je naveal da bi se Opština Kotor na ovaj način obavezala da sve inovativne preduzetničke ideje dodatno stimuliše i kroz odgovarajuću promociju podigne nivo preduzetničke kulture.

"Hrvatska građanska inicijativa, u okviru ovako organizovanog Sekretarijata, može dati značajan doprinos razvoju preduzetništva u Kotoru, kroz edukaciju od strane stručnih i profesionalnih lica iz Republike Hrvatske, koja je punopravna članica EU", dodala je Velić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније