Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

27. 08. 2016. 12:28 >> 12:09
1

BRAJOVIĆ UVJEREN

SD će ponoviti uspjeh iz Tivta

Socijaldemokrate (SD) su, zahvaljujući odličnoj partijskoj infrastrukturi, odavno potpuno spremne za samostalan nastup na predstojećim izborima, saopštio je lider te stranke Ivan Brajović, navodeći da će konačnu odluku o načinu nastupa donijeti organi partije.


On je pojasnio da će Predsjedništvo partije u ponedjeljak imati sjednicu na kojoj će se predložiti Glavnom odboru način izlaska na parlamentarne i lokalne izbore.

"Zbog poštovanja prema članovima Predsjedništva koji o tome tek treba da razgovaraju, ne bih unaprijed iznosio svoj konačan stav, ali ću vas podsjetiti da je sve što smo do sada radili bilo u funkciji samostalnog nastupa. Najbitnije je da smo, zahvaljujući odličnoj partijskoj infrastrukturi, odavno potpuno spremni za takav nastup", kazao je Brajović agenciji Mina.

On je ocijenio da će SD na parlamentarnim izborima ponoviti odličan rezultat iz Tivta, kada su u prvom samostalnom nastupu osvojili preko deset odsto glasova.

"To je i jasan putokaz kako treba nastupiti na ovim izborima. Zahvaljujući dobrom rezultatu koji ćemo podstići, SD će nakon izbora biti garant političke stabilnosti, koja je veoma važna, pogotovo ako imamo u vidu događaje koji su se prethodnih mjeseci dešavali", poručio je Brajović.

On je naveo da su aktivisti SD-a, posebno predstavnici omladinske organizacije, svakodnevno na terenu sa građanima.

"Zbog toga i znamo da su reakcije na naše stavove veoma pozitivne. Mi želimo da saslušamo svakog građanina, da vidimo kako oni vide probleme sa kojima se suočavaju, a koji su ujedno i problemi današnje Crne Gore", kazao je Brajović.

Upitan da li je Vlada izbornog povjerenja postigla cilj zbog kog je formirana, Brajović je kazao da je njeno formiranje korak naprijed u razvoju demokratije u Crnoj Gori, i da je to ono što je pozitivno.

Negtivno je, kako smatra, odnos opozicije prema toj Vladi .

"Neki od njih nijesu shvatili da nijesu ušli u tu Vladu radi sebe, već radi kreiranja ambijenta u kojem nikom ne bi palo na pamet da sumnjau rezultate izbora", rekao je Brajović.

On je ocijenio da je stvar ovih dana dovedena do apsurda zbog toga što dio opozicije gotovo svakodnevno preispituje ostanak u Vladi, dok je drugi dio opozicije iz nje već izašao. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније