Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

28. 08. 2016. 14:15 >> 14:05
11

MEDOJEVIĆ O PREMIJERU

"Sukobima bi da sačuva vlast"

Podizanje tenzija oko demarkacije granice Crne Gore i Kosova nije slučajno i može biti iskorišćeno za pokretanje oružanog sukoba kako bi se spasila vlast premijera Mila Đukanovića, kazao je predsjednik Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

Medojević je rekao da je to bio slučaj 2006, kada je sprovedena akcija "Orlov let", dan pred parlamentarne izbore, kada je Đukanoviću "prijetila opasnost da na prvim izborima u nezavisnoj Crnoj Gori izgubi vlast, zbog sjajnog rezultata Pokreta za promjene".

"Akcijom Orlov let, Đukanović je uspio da prestraši Albance i da osvoji jedan mandata, koji mu je nedostajo za formiranje Vlade", rekao je Medojević.

On je istakao ida da dolazak lidera Pokreta za ujedinjenu albaniju Tahira Velijua može "biti dio opasnog plana Đukanovića i Tačija da izazivanjem nekog oružanog sukoba, pokušaju da zaustave proces demokratskih promjena u Crnoj Gori".

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније