Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

29. 08. 2016. 08:12 >> 15:54
5

LAZOVIĆ PORUČIO

"Nudimo rješenja, ne prazna obećanja"

Potpredsjednik Socijaldemokrata Vujica Lazović kazao je da je licemjerna izjava predsjednika Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića da je DPS odgovoran za najveću poharu u istoriji Crne Gore.

"Ako je bilo pohare, kako Krivokapić kaže, onda je od onih koji su poharali Crnu Goru, jedino gori onaj koji je svo to vrijeme dok su oni to radili bio sa njima", rekao je Lazović Pobjedi.

On je naglasio da su SD fokusirane na razvoj Crne Gore. Lazović je dodao da SD nudi konkretna rješenja, a opozicija prazna obecanja. "SD nudi rješenja, a opozicija prazna obecanja. Dok se oni bave demagogijom, mi radimo. Za opšte dobro", kazao je Lazović.

On je rekao da se najveći broj ključnih projekata u Crnoj Gori realizuje u resorima kojim upravljaju Socijaldemokrate.

"I auto-put, i ugovor sa A2A, i drugi blok Termoelektrane u Pljevljima, i mnogi drugi", kazao je Lazović.

Socijaldemokrate Crne Gore (SD) danas će na sjednici Predsjedništva razgovarati o nastupu te stranke na parlamentarnim izborima 16. oktobra.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније