Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 02. 2013. 11:14 >> 11:14

NIKŠIĆ

Pozitivna: Vlast pritiska naše članove

Pozitivna Crna Gora (PCG) upozorila je nadležne u državnim i lokalnim institucijama u Nikšiću da prestanu sa pritiscima na članove te partije u tim ustanovama.

U PCG tvrde da su neki rukovodioci i pred nove lokalne izbore počeli sa pritiscima i otvorenim ucjenama na birače Pozitivne.

„Takvi postupci vladajuće strukture ili pojedinaca pokazuju još jednom da je demokratija u Nikšiću pritisnuta nezakonitim metodama, a da se pritisci i ucjene događaju u državnim i lokalnim institucijama i službama”, saopšteno je iz Pozitivne.

Pozitivna je saopštila da je u januaru zabilježila veliki broj takvih slučajeva u Nikšiću, i to od trenutka kada je objavila da će na predstojeće lokalne izbore izaći samostalno.

“Da bi građani mogli da se pouzdaju u institucije i njihove rukovodioce oni moraju biti profesionalci koji rade u interesu građana, a ne vladajućih partija”, poručuju iz Pozitivne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније