Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

24. 09. 2016. 08:10 >> 07:49
10

A NE UCJENJIVAČI

Brajović: Bićemo korektiv vlasti

Sa našim dosadašnjim koalicionim partnerima se slažemo oko spoljnopolitičkih prioriteta Crne Gore, ali postoje razlike u oblasti ekonomije. Kao partija moderne ljevice predlažemo promjenu modela rasta koji se mora zasnivati na većoj podršci malom i srednjem biznisu i porodičnim firmama, a posebno na poštenijoj raspodjeli stvorenog kroz pravedniji poreski sistem, izjavio nosilac liste Socijaldemokrata, Ivan Brajović.

 

On je ocijenio da je SD garant razvoja Crne Gore i ključni faktor političke stabilnosti. Brajović je dodao da Socijaldemokrate ne žele da budu ucjenjivač već korektiv vlasti.

"Sasvim je izvjesno da apsolutnih pobjednika na ovim izborima neće biti, a da će SD biti neizbježan faktor razvojne koalicije koja će Crnu Goru voditi naprijed, jer ćemo stručnost, odgovornost, sposobnost i efikasnost kadrova staviti na prvo mjesto, zbog brzog i snažnog razvoja kojem težimo", rekao je Brajović za Pobjedu.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније