Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

26. 09. 2016. 18:36 >> 18:14
1

O SITUACIJI U CG

Medojević predavao njemačkim studentima

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević upoznao je delegaciju njemačkih studenata JEF ("Mladi Evropljani") sa političkom situacijom u Crnoj Gori i u kratkom predavanju predstavio svoju partiju i težnju za smjenu vlasti, saopšteno je iz PzP-a.

"PzP kao punopravni član AECR-a i IDU-a zavređuje veliko poštovanje širom Evrope i cijelog svijeta, pa su `mladi evropljani` na neki način već bili upoznati sa misijom PzP-a, ciljevima i idejom. Medojević je informisao je studente i o pobjedničkoj kampanji DF-a za predstojeće parlamentarne izbore, kampanji kakva se do sada, već sigurno, nije vidjela u regionu, te razgovarao sa njima o prošlogodišnjim mirnim građanskim protestima koje je DF organizovao, a koji su bili brutalno razbijeni od strane režimske policije, koja je tom prilikom uhapsila i prebila više funkcionera DF-a", navodi se u saopštenju Pokreta.

Sa njemačkim studentima razgovarao je i Predsjednik Mreže mladih PzP Nikola Bajčetic, koji im je objasnio ulogu mladih u politici.

"Rezultat  današnjeg predavanja ima za cilj da mladi njemački studenti u sklopu svog projekta informišu njemačku javnost o aktuelnim dešavanjima u Crnoj Gori, ali i na kompletnom Balkanu", istakli su iz Pokreta za promjene.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније