Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

27. 09. 2016. 08:11 >> 11:56
8

MEDOJEVIĆ SMATRA

Neozbiljne tvrdnje Milića

Funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević ocijenio je da je izjava lidera koalicije ,,Ključ“ Srđana Milića da možda 16. oktobra neće biti izbora neozbiljna i neodgovorna, pogotovo što dolazi u finišu kampanje.

 

Medojević je dodao da su se lideri te koalicije potpisima na leks specijalis i na politički sporazum pred Ambasadom SAD obavezali da će izaći na izbore i da će priznati rezultate izbora, obesmišljavajući svaku priču o bojkotu.

“Ta Milićeva izjava je priznanje da ništa nijesu uradili u Vladi izbornog povjerenja i da ta Vlada nije ispunila povjerenje građana niti opozicije. Sa druge strane, ta Vlada je ispunila sva očekivanja Mila Đukanovića, Ranka Krivokapića i američke ambasade jer je stigla pozivnica za NATO i krenule su ratifikacije, što je bio krajnji cilj Vlade izbornog povjerenja", rekao je Medojević za Pobjedu dodajući da bez obzira na te stavove DF intenzivno ulazi u finiš izborne kampanje.

Podsjećamo da je Milić je u izjavi za Vijesti kazao da i dalje ostaje otvoreno pitanje da li će 16. oktobra uopšte biti izbora.

“Neke ćemo, sigurno, morati naučiti pameti i spoznaji prava”, rekao je Milić. 

Lider SNP-a juče nije odgovarao na telefonske pozive Pobjede, ali je njegova potpredsjednica Danijela Pavićević kazala da Milić vjerovatno misli na ,,neregularnosti biračkog spiska“.

Medojević je kazao da je izjava Milića i očigledan dokaz da ministar unutrašnjih poslova iz redova Demosa nije ništa uradio da očisti birački spisak.

“Činjenica je da Danilović nije uradio ništa da očisti birački spisak jer u leks specijalisu nema ni riječi o pravnim mehanizmima kako to uraditi. Leks specijalis je usaglašavan u Ambasadi SAD i otvara se pitanje da li su kolege iz SDP-a, Demosa, SNP-a i Ure namjerno prećutali činjenicu da postojećim zakonskim rješenjima nije moguće očistiti birački spisak”, rekao je Medojević.

Prema njegovim riječima, očigledno je da je taj dijalog pod pokroviteljstvom Ambasade SAD, a koji je organizovao lider SDP-a Ranko Krivokapić, jedino bio u funkciji spašavanja Đukanovića, odnosno njegove Vlade da bi se dobila pozivnica za NATO.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније