Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

28. 09. 2016. 13:24 >> 13:07
3

DANILOVIĆ DEMANTUJE

Nijesam zabranio skup DF-a

Ministar unutrašnjih poslova, Goran Danilović, negirao je navode Demokratskog fronta (DF) da je zabranio skup tog političkog saveza u centru Podgorice.

 

"Odbacujem kao neistinitu tvrdnju da sam ja zabranio skup. Niti samo mogao po zakonu da ga odobrim, niti da ga zabranim", pojasnio je Danilović.

On je na konferenciji za novinare saopštio da je nedopustivo da njegove "dojučerašnje kolege kažu da je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) zabranilo skup".

"Ovdje sam da demantujem nešto što je više od neistine, koja ima namjeru da nanese štetu MUP-u i meni. Ovo radim zbog javnosti i ljudi koji su sinoć došli da ostvare dio svog protesta ispred MUP-a. Kolege znaju da ministar nema nikakvu nadležnost da obobri ili zabrani bilo koji skup", rekao je Danilović.

On je saopštio da mu nije jasna namjera dojučerašnjih kolega, niti zna zbog čega se to radi.

"Što se mene tiče, lideri DF-a ili bilo koje partije mogu doći i zatražiti sastanak s ministrom. Nije mi jasno zašto neko želi da svali odgovornost na ministra. Javno pitam čemu služi takva vrsta prozivki", kazao je Danilović.

Takav gest dojučerašnjih partijskih kolega, kako je rekao, smatra nekorektnim. To se, navodi on, neće nikom isplatiti.

"Moja obaveza je bila da ovo saopštim zbog MUP-a, koji nema nikakve veze sa tim. Pozivam te ljude da u kampanji zadržimo ljudski odnos, da jedni drugima ne podvaljujemo. Vjerujem da se radi o nedopustivom politikanstvu koje nikom ne služi na čast", rekao je Danilović.

Smatra i da svi imaju pravo da se ljute, ali ne i da govore neistine.

"Jer te neistine mogu skupo da koštaju. Ja se građana ne plašim. Ja sam u pet sati bio u Službi za informacione tehnologije. U 19 sati sam bio na Cetinju i nigdje se nijesam sakrio", poručio je Danilović. 

Imao je i poruku zaone koji ga prozivaju da je "Milov ministar".

"Ja sam ministar u vladi. Milo Đukanović zna što mislim o njegovoj politici, znaju to i oni koji me lažno optužuju. Ovdje dok budem, biću ministar, a ko je čiji ministar i poslanik pokazaće vrijeme", zaključio je Danilović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније