Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

30. 09. 2016. 13:10 >> 12:49
5

KRIVOKAPIĆ SMATRA

EU i NATO vode u stabilnost

Punopravno članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji (EU) i NATO biće korak koji će doprinijeti stabilnosti naše zemlje i regiona, ocijenio je lider Socijaldemokratske partije (SDP), Ranko Krivokapić.

 

On je danas primio delegaciju Unije mladih evropskih federalista Njemačke, koju je predvodio Fritjorf Rindemran.

"Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Crne Gore Ranko Krivokapić upoznao je delegaciju Unije mladih evropskih federalista sa političkom situacijom u Crnoj Gori. On je istakao da je punopravno članstvo u EU i NATO korak koji će doprinijeti stabilnosti Crne Gore i regiona. Krivokapić je tokom susreta govorio o ekonomiji, politici, privredi i finansijama Crne Gore i ocijenio da je pogrešna ekonomska politika dovela do toga da je Crna Gora danas visoko zadužena zemlja, a da ta sredstva nijesu usmjeravana na izgradnju infrastrukture već na tekuću potrošnju. Zaključio je da nema razvoja nijedne ekonomske grane, od industrije do turizma, bez kvalitetne infrastrukture", navodi se u saopštenju SDP-a.

Krivokapić je, kako se navodi, ocijenio da budućnost Crne Gore mora biti u reformama koje podrazumijevaju snazniju vladavinu prava, veću transparentnosti i efikasnost drzavnih institucija i bolji standard građana. 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније