Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 10. 2016. 18:55 >> 18:34
2

DIK ODLUČIO

Nema ponavljanja izbora u Ulcinju

Državna izborna komisija (DIK) odlučila je danas da neće biti ponavljanja izbora na dva biračka mjesta u Ulcinju, javlja Portal Ul-info.

Opštinska izborna komisija (OIK) u Ulcinju je tu odluku donijela u srijedu na zahtjev Koalicije “Sa jednim ciljem” za biračka mjesta 8 i 10 koja se nalaze u Bratici i u Štoju.

Prigovor na odluku OIK u Ulcinju da poništi glasanje na dva biračka mjesta u Ulcinju uputila je DIK-u, pored ostalih, i koalicija “Albanci odlučno”.

Podsjetimo, u Podgorici se sjutra ponavlja glasanje u osnovnoj školi "Oktoih" od sedam do 20 sati.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније