Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

26. 10. 2016. 08:08 >> 17:26
38

BAR DO 2020.

Đukanović ostaje na čelu DPS-a

Bez obzira na povlačenje sa državnih funkcija, Milo Đukanović će sigurno ostati na čelu DPS-a, makar do novog Kongresa koji bi trebalo da bude održan u ljeto 2020, saznaje Pobjeda.

 

Procjena vrha partije i države jeste da je neophodno da Đukanović bude na čelu partije jer je to zahtjev i partijske baze, ali i zajednička procjena da treba kadrovski osvježiti i osnažiti stranku.

Đukanović je treće povlačenje nagovijestio u martu ove godine, kada je u intervjuu jednoj ruskoj televiziji kazao da je ispunio sve svoje ciljeve.

''Trudim se da budem odgovoran prema današnjim potrebama Crne Gore. Istovremeno, mislim da sam ispunio ono što su bili moji planovi i moja očekivanja u politici. Vjerujem da sam dao Crnoj Gori sve najbolje što sam mogao da dam'', rekao je Đukanović 18. marta ove godine u intervjuu ruskoj televiziji „Kiša“.

Podsjećamo, Predsjedništvo DPS-a sinoć je odlučilo da kandidat te partije za premijera bude Duško Marković.

Пратите нас на

Коментари38

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније