Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

26. 10. 2016. 15:00 >> 14:38
36

ODGOVOR DPS-U

"Zbog SDP nije prolivena nijedna suza"

Zbog Ranka Krivokapića i Socijaldemokratske partije (SDP) nijedna suza prolivena nije u Crnoj Gori, saopšteno je iz te stranke.

 

Reagujući na ocjene DPS-a da Krivokapić i dalje ne prihvata rezultate izbora, bez obzira na jasan sud o njihovoj nespornoj regularnosti, te da se i dalje drži svog antidržavnog kola, iz SDP-a su su saopštili da "Pink Informer partija svoju frustraciju zbog šefovog napuštanja broda koji tone, iskaljuje sipajući pinkovske laži prema SDP-u".

"Umjesto da se zapitaju zašto ih šef napušta, zašto napušta državu u stanju državnog udara, zašto napušta državu u stanju socioekonomskog sloma, poharanih finansija i resursa - oni se bave SDP-om. Umjesto da se zapitaju zašto ih šef ostavi nakon 'velike izborne pobjede'. Kako se to desio prekonoćni partijski puč? Nije valjda i za to kriv SDP", navodi se u saopštenju.

Navode i da su u SDP-u "mislili da je najgori proizvod Pink Informer partije njihov šef organizovane kriminalne grupe".

"Ali, u njihovom vrijednosnom sistemu pohare šef kriminalne grupe je persona za ponos. Tako je to u ovoj ruzičastoj partiji – što više otmeš od građana, to si ugledniji. Što se tiče četnika, pošto vam je to omiljena tema dok kradete narod i punite buđelare, evo da vam kažemo. Dok su četnici bili moćna vlast i dok su kod četnika bile pare, bili ste uz njih, a kad su četnici poraženi došli ste pod skute SDP i antiratnog pokreta. Četnici su vas vodili na ratišta,  a pred Šešeljem ste bili ponizni kao danas pred Bebom. Na vama je grijeh 165 momaka ubijenih na dubrovačkom ratištu. Na vama je grijeh deportovanih i ubijenih Bošnjaka koje ste poslali Karadžiću. Na vama je grijeh Bukovice, Štrbaca, procesa protiv SDA. Na vama je grijeh zapaljene Hrvatske, u genocidu ubijene Bosne, sprženog Vukovara i Srebrenice. Na vama je grijeh preko 100 hiljada ubijenih i više od miliona raseljenih u ratu koji ste vodili skupa sa Miloševićem. Na vama je grijeh uništenih generacija. A danas je na vama grijeh poharane Crne Gore", istakli su iz SDP-a.

Podsjećaju da zbog Ranka Krivokapića i SDP-a nijedna suza prolivena nije.

"Zbog vas i vašeg sluganstva četnicima i ratu, tokom kojega ste se obogatili, unesrećeni su milioni građana bivše nam domovine. Da imalo osjećaja stida i sramote imate ćutali biste makar na ove teme", zaključuje se u reagovanju SDP-a.

Пратите нас на

Коментари36

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније