Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

27. 10. 2016. 23:21 >> 23:00
8

SASTANAK U ULCINJU

Visok stepen saglasnosti manjinskih stranaka

Predstavnici manjinskih partija na sastanku u Ulcinju su postigli visok stepen saglasnosti oko nacrta platforme o pregovorima za buduću vladu.

 

Kako portal Antena M saznaje, na večerašnjem sastanku u Ulcinju koji je počeo u 19 sati postignut je visok stepen saglasnosti predstavnika HGI, Bošnjačke stranke i koalicije ''Albanci odlučno'', od kojih zavisi formiranje vlasti u Crnoj Gori.

Satanak kojem prisustvuju politički direktor Bošnjačke stranke Suljo Mustafić, predstavnik koalicije "Albanci odlučno" Genci Nimanbegu i HGI-ja Adrijan Vuksanović i dalje traje. Skoro ni jedno pitanje buduće zajedničke platforme, koja će sadržati političke zahtjeve u skladu sa njihovim partijskim principima, nije sporno.

Platforma je dokument sa kojim će manjine zajednički nastupiti i samim tim pregovarati, dok će, kako saznaje portal Antena M, o pojedinačnim  ugovorima svaka stranka zasebno pregovarati.

Zvaničnog saopštenja sa sastanka nema, ali prema saznanjima portala Antena M, sve odluke moraju biti potvrđene od strane viših stranačkih organa.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније