Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

27. 10. 2016. 19:49 >> 14:48
6

DPS BUDVA

"Demokrate, ajte polako"

Nijesu ni Dragan Krapović ni Demokrate odbranili dostojanstvo Budve, nego su ga srozali na najniže grane do sad, agresijom, nasiljem i mijenjanjem izborne volje Budvana uz pomoć sitnih kriminalaca i siledžija koje su okupili oko sebe, saopšteno je iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

 

„U pravom svjetlu se pokazao i sam Krapović, koji se vidi i čuje na snimku upada u hotel „Belvi“. Kabadahijsko ponašanje, vrijeđanje i fizički nasrtaji na ljude koji su bili u hotelu, Krapović nema čime da pravda. Svim zdravomislećim ljudima i u Budvi i u Crnoj Gori je jasno da se tako ne ponašaju ni hrabri ni dostojanstveni ljudi, već isključivo oni kojima leđa čuvaju pripadnici kriminalnog miljea. Taj snimak ostaće svjedočanstvo uličarskog ponašanja čovjeka koji se rukama i nogama bori da sjedne u fotelju predsjednika Opštine Budva“, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a poručuju da bez obzira na svu demagošku priču kojom su mjesecima pokušavali da zamažu oči Budvanima, čitav grad zna koga su oko sebe okupile Demokrate.

„Zato ne treba da ih čudi što su izgubili izbore, jer zajedno sa kompletnom opozicijom  i uz podršku kriminalnog miljea nijesu mogli da dosegnu rezultat DPS-a u samostalnom nastupu. A o konačnom rezultatu izbora u Budvi i o prekrajanju volje građana preko Opštinske izborne komisije i Državne izborne komisije razgovaraćemo poslije odluke Ustavnog suda“, dodali su oni.

Iz DPS-a su kazali da je sigurno i za Aleksu Bečića i za Krapovića frustrirajuće što i pored sve „logistike“ koju su imali tokom kampanje nijesu uspjeli ni da se primaknu DPS-u.

„Demokrate su isključivo oteli dio glasova svojoj bivšoj partiji SNP-u, od koje su „pozajmili“ i kampanju punu već viđenih performansa, crvenih kravata, spotova sa lošim humorom i demagogijom. Zato i ne čude njihovi histerični napadi na DPS, kakvi ne priliče nekome ko pretenduje na ozbiljno bavljenje politikom. Dok Demokrate ne nauče osnovne postulate političkog sistema, jedino im je moguće odgovoriti njihovim sloganom – ajte polako“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније