Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 11. 2016. 13:21 >> 16:08
2

ČESTITKA BRAJOVIĆA

Cetinju tek slijede godine razvoja

Za Cetinje tek slijede godine ekonomskog razvoja, da bi vjekovna prijestonica Crne Gore, riznica znamenitosti, duhovni i kulturno-istorijski centar države, bila još prepoznatljivija na mapi Evrope i svijeta, kazao je predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović u čestitki povodom Dan Prijestonice.

"Za nas, Cetinje je sinonim slobode, otpora i borbe za nezavisnost, ne samo kroz našu istoriju, nego i u godinama koje su odredile današnji status naše države", istakao je Brajović.

Rekao je i da je ponosan što Prijestonica važi za crnogorsku kolijevku kulture, u kojoj spoj tradicije i umjetnosti stvara uslove za turistički razvoj i ekonomski napredak.

Bečić: Prijestonica simbol otpora svakoj nepravdi

Dan Prijestonice granđankama i građanima Certinja čestitao je i predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić

"Naše Cetinje sa ponosom je uvijek nosilo luču slobode tokom slavne crnogorske istorije. Prijestonica je simbol otpora svakoj nepravdi i, kao takva, i danas treba da baštini slobodarski duh, koji neodgovorna i nedomaćinska vlast na Cetinju pokušava da suzbije. Demokrate ne sumnjaju da su građani Cetinja spremni da prekinu okove teške socio-ekonomske situacije u koju ih je dovela bahatost, obijest i ravnodušnost lokalne vlasti prema njihovim problemima, jer građanke i građani Cetinja, koje ima brojne potencijale za razvoj i ekonomski napredak, zaslužuju ozbiljnu i odgovornu vlast koja će činiti sve da stvori uslove za poboljšanje životnog standarda svih stanovnika Prijestonice", naveo je Bečić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније