Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

02. 12. 2016. 20:01 >> 19:44
3

DPS KOMENTARIŠE

"DF opet zamajava i laže strane zvaničnike"

Iz Demokratske partije socijalista poručuju da se "čim Nebojša Medojević pređe crnogorsku granicu i krene ka evropskim centrima, za manje od 24 sata desi neki diplomatski skandal".

Član Predsjedništva Socijaldemokratske partije Njemačke i izvjestilac Bundestaga za Crnu Goru Ditmar Nitan demantovao je tvrdnje DF-a da je tokom sastanka sa dijelom rukovodstva te političke organizacije kazao da se "priča o navodnom pokušaju državnog udara u Njemačkoj doživljava isključivo kao bajka za malu djecu pred spavanje".

"I tako deceniju unazad, još od njegovog lažiranja čuvene „podrške“ njemačke ministarke, pa do posljednjeg slikanja sa poslanikom njemačkog Bundestaga Ditmarom Nitanom prije par dana. Ali mu ne ide, uletio je sa ostalim liderima DF u sred afere u kojoj se našao njihov domaćin zbog uzimanja para za takve susrete. Plus što im je naplatio Medojevićev dugogodišnji partner Mirko Vuletić za tu blamažu. Baš ih je to slikanje i zaskakanje njemačkih poslanika po hodnicima Bundestaga koštalo ovoga puta. Još kad je Ditmar Netan potvrdio da je sve što su mu pripisali u saopštenju najobičnija izmišljotina. Zli jezici tvrde da im je sve smjestio Ranko Krivokapić, uz pomoć svog pulena Vuletića", tvrde iz DPS-a.

Iz te partije kažu da, zato, Medojevićeve kolege Andrija Mandić i Milan Knežević idu na „sigurnu teritoriju“.

"U Rusiju, gdje susretima sa zvaničnicima pokušavaju da zamaskiraju stvarni razlog svog odlaska – račune za neobavljen, a dobro plaćen, posao moraju da polože svojim nalogodavcima i finansijerima, te da usput obave još par prljavih rabota za njihove interese", tvrde iz DPS-a.

Kažu da, koliko god se svi zajedno iz DF-a trudili da stvaranjem buke prikriju svoja nepočinstva i krvave planove koje su imali za Crnu Goru, od istine se ne može pobjeći. 

"Umjesto što zamajavaju i lažu zvaničnike stranih država, moraju se pomiriti s činjenicom da će ipak morati crnogorskim građanima položiti račune i priznati ko je od njih nesuđeni komandant terorističke akcije planirane za 16. oktobar, odakle Medojevićevom šuri i saradniku 100.000 dolara u kešu, zašto su lažirali izvještaje o finansiranju izborne kampanje, kao i sve ostale nepodobštine koje su za tuđe interese činili predhodnih mjeseci", zaključuju iz Demokratske partije socijalista.

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније