Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

03. 12. 2016. 17:38   >>  17:19 3

PEJOVIĆ U PRAGU

Vlada će završiti EU reforme za četiri godine

Vlada Crne Gore je spremna da u naredne četiri godine zaokruži reformske aktivnosti, dovrši proces pristupnih pregovora i postane sljedeća članica EU, kazao je predsjednik Komisije za međunarodnu saradnju u Glavnom odboru DPS-a Aleksandar Pejović na sastanku lidera Partije evropskih socijalista (PES) u Pragu.

"Pejović je istakao da Crna Gora ostaje čvrsto opredjeljena da postane dio zajednice naroda koji dijele zajedničke vrijednosti demokratije, slobode i jednakosti, i da zajedno sa njima gradi stabilnu i prosperitetnu Evropu prilagođenu potrebama svojih građana", saopštili su iz DPS-a.

Pejović je predsjedniku PES-a Sergeju Staniševu uručio pismo predsjednika DPS-a Mila Đukanovića.

"U pismu je izražena zahvalnost na podršci koju je Partija evropskih socijalista pružila Demokratskoj partiji socijalista i na taj način doprinjela uspijehu koji je rezultirao pobjedom na izborima, što je imalo i regionalni značaj kao ohrabrenje proevropskim snagama u regionu", istakli su iz Demokratske partije socijalista.

Na marginama sastanka Pejović je imao bilateralne susreta sa liderima socijalističkih, socijldemokratskih i laburističkih partija iz Evrope.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније