Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

04. 12. 2016. 18:05 >> 17:48
3

DO OKONČANJA ISTRAGE

DPS: Svaki lider DF-a mogući komandant napada

Lideri Demokratskog fronta, izgleda, očekuju da Njemačka i Rusija izvrše pritisak na premijera Srbije Aleksandra Vučića kako bi demantovao sam sebe i rekao da nije vidio šta je vidio i da ne zna šta zna o pokušaju nasilnog rušenja vlasti u Crnoj Gori i planiranoj likvidaciji crnogorskog premijera 16. oktobra, saopštio je DPS, uz napomenu da su svi čelnici DF-a, do okončanja istrage, potencijalni komandanti za planirani napad u izbornoj noći.

Iz DPS-a podsjećaju da je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić u intervjuu beogradskoj “Politici” kazao da je "jedini imao interes od državnog udara u Crnoj Gori režim Mila Đukanovića".

“Drugim riječima - jedino je Đukanović imao interes da ga ubiju. Još je podosta tamo bisera. Da bi fascinirao sagovornike pričao im je da su u snažnoj akciji ovih dana, da obilaze najvažnije međunarodne centre, te da su mu kolege dan prije bile u kabinetu Angele Merkel. Kao da u Moskvi ne prate medije, i da ne znaju kako su mu prošle kolege u Bundestagu. Najsmješnije od svega je što je apelovao da im pomognu državni organi Rusije da se utvrdi istina o državnom udaru. Kao da su učestvovali na izborima za Državnu Dumu Ruske Federacije, a ne za crnogorski parlament”, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Iz te stranke su poručili da je u glavama lidera DF-a haos, kao i beznađe “jer dok neko od njih ne propjeva, dok istraga ne utvrdi, svi su potencijalni kandidati za nesuđenog komandanta u planiranom haosu namijenjenom Crnoj Gori u izbornoj noći”.

 “Tu im neće pomoći ni Moskva, ni Berlin, ni Vlada u sjenci koju su najavili ruskim pokroviteljima. Tu su se već preigrali, jer previđaju da takvi ne trebaju nikome. Mada je to jedino što su pošteno priznali. Vlada u sjenci je jedina vlada koju crnogorska opozicija može formirati dok je vode sadašnji lideri. Bez obzira na pripomaganje iz Dume, i oko Dume. I na blagonaklonost `Politike`”, saopštio je DPS.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније