Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Tanjug; Objavio: I. P. ]

09. 12. 2016. 13:34 >> 13:30
24

LAVROV PORUČIO

Uvlače CG u NATO prije odlaska Obame

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da Crnu Goru "pokušavaju da uvuku" u NATO prije isteka mandata američkog predsjednika Baraka Obame.

On je to rekao na konferenciji za novinare na marginama ministarskog sastanka OEBS u Hamburgu, prenijele su agencije.

"NATO unapređuje infrastrukturu ka granicama Rusije. Prvi put u mnogo godina, SAD raspoređuju svoj teški arsenal u baltičkim državama", kazao je Lavrov i napomenuo da, ipak, NATO "ponavlja da neće primiti nove članice", prenio je Tass.

"Postoje grozničavi pokušaji da se Crna Gora uvuče u NATO, a niko ne pita da li narod te zemlje to želi i ne bi bilo štete da o tom pitanju postoje konsultacije", dodao je ministar spoljnih psolova Rusije.

Lavrov smatra da je "po svemu sudeći cilj da Crna Gora postane članica NATO prije okončanja mandata Baraka Obame".

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније