Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 06. 2013. 19:57 >> 23:28
1

GELBART O NATO-U

VIDEO: Treba vam podrška javnosti

Član Atlantskog saveza Sjedinjenih Američkih Država Robert Gelbard kazao je da snažno podržava članstvo Crne Gore u NATO savez i Evropsku uniju, jer to znači sigurnost i demokratičnost institucija.

Gelbard je u izjavi za RTCG rekao da je u procesu NATO integracija veoma važna podrška javnosti.

„Crna Gora je stavila do znanja da želi da bude članica NATO-a. Podržavam taj proces, to je bitno za budućnost Crne Gore“, rekao je Gelbard.

On je ocijenio da podrška javnosti tom procesu mora biti veća, te da Vlada mora učiniti više kako bi se građanima ukazalo na prednosti članstva. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније