Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

09. 01. 2017. 10:46 >> 12:20
4

U 60. GODINI

Preminuo Siniša Stanković

Generalni sekretar Skupštine Crne Gore, Siniša Stanković, preminuo je danas u 60. godini života, saopšteno je iz crnogorskog parlamenta.

 

Komemorativna sjednica povodom smrti Stankovića biće održana sjutra u Velikoj sali Skupštine Crne Gore u devet sati.

Stanković je rođen 20. decembra 1957. godine u Podgorici, gdje je završio Mašinski fakultet. Funkciju generalnog sekretara Skupštine Crne Gore obavljao je od novembra 2014. godine.

Radni vijek započeo je u fabrici "19. decembar", a potom je obavljao funkciju sekretara Sekretarijata za rad, zdravstvo i socijalno staranje. Bio je potpredsjednik Glavnog grada Podgorice, kao i sekretar Socijaldemokratske partije Crne Gore.

U više mandata, od juna 2004. godine, obavljao je funkciju pomoćnika ministra u Ministarstvu za životnu sredinu i prostorno planiranje, Ministarstvu turizma i životne sredine, Ministarstvu uređenje prostora i životne sredine i Ministarstvu održivog razvoja i turizma.

Oženjen je i otac dvoje djece.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније