Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

10. 01. 2017. 11:35 >> 12:55

KOMEMORATIVNA SJEDNICA

Nenametljiv i inženjerski precizan

U crnogorskom parlamentu danas je održana komemorativna sjednica povodom smrti generalnog sekretara Skupštine, Siniše Stankovića.

 

Predsjednik parlamenta, Ivan Brajović, rekao je da je Stankovića krasilo "izuzetno čovjekoljublje i da je autoritet gradio isključivo na svojim djelima".

Brajović je dodao da su generalnog sekretara odlikovali stručnost, kompetentnost i naporan rad i da je pitanjima rada Skupštine pristupao kao visoki profesionalac i ozbiljan domaćin.

On je istakao da je Stanković bio nenametljiv, inženjerski precizan i spreman da čuje druge ljude, posebno zaposlene za koje su njegova vrata bila uvijek širom otvorena, dajući sve od sebe da njihovi problemi budu trajno riješeni.

"Misija našeg generalnog sekretara bila je da se radi temeljno i ozbiljno, timski, u dobrim uslovima i dobroj atmosferi. Zato je jučerašnji, uprkos svemu iznenadni odlazak Siniše Stankovića, izazvao istinsku, iskrenu tugu zaposlenih u Skupštini Crne Gore", rekao je Brajović.

Šef crnogorskog parlamenta rekao je da su posljednje dvije godine, koliko je Stanković proveo u Skupštini Crne Gore, bile dovoljne za trajno poštovanje poslanika i zaposlenih crnogorskog parlamenta.

Komemorativnu sjednicu otvorio je potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Genci Nimanbegu koji je naglasio da "danas ispraćamo generalnog sekretara, iskrenog posvećenika svom poslu u svakom njegovom segmentu, koji je zaslužio poštovanje ljudskim i profesionalnim kvalitetima".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније