Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

12. 01. 2017. 08:38   >>  08:14 5

GLAVNI ODBOR SNP-A

Pričaće o Miliću i lošem izbornom rezultatu

Glavni odbor Socijalističke narodne partije (SNP) biće održan u nedjelju, 15. januara u 12 sati i na njemu će biti analizirani rezultati izbora 16. oktobra prošle godine i započeti aktivnosti za lokalne izbore u Nikšiću, potvrđeno je Dnevnim novinama u toj partiji.

 

U pozivu za sjednicu su navedene četiri tačke dnevnog reda.

Članovi GO SNP analiziraće realizovane aktivnosti i ostvarene rezultate na parlamentarnim i lokalnim izborima u Andrijevici, Budvi, Gusinju i Kotoru koji su održani 16 oktobra. Na dnevnom redu je i predlog odluke o otvaranju unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za odbornike u Skupštini opštine Nikšić, kao i predlog odluke o kriterijumima za predlaganje i izbor kandidata za odbornike.

Prema nezvaničnim informacijama Dnevnih novina, na ovoj sjednici će biti riječi i o nekim pitanjima koja lider SNP-a Srđan Milić nije stavio na dnevni red.

Radi se, prije svega, o formiranju vlasti u Kotoru i u vezi s tim o poslaničkom klubu SNP u Skupštini Crne Gore. Mnogi članovi GO će tražiti jasne odgovore zašto još nije formirana opoziciona vlast u Kotoru, a naročito zato što se sjednica održava samo dan prije nego što za to ističe rok 16. januara, kada bi Vlada mogla da uvede prinudnu upravu u ovoj opštini.

Tema će biti i loš rezultat na parlamentarnim izborima i očekuje se da neka od brojnih struja u ovoj partiji postavi i pitanje odgovornosti njenog predsjednika Srđana Milića.

Neke članove Glavnog odbora interesuje i najavljena saradnja, odnosno koalicija Demokratskog fronta i SNP-a na predstojećim izborima u Nikšiću, i tražiće odgovor na pitanje da li je Milić vodio razgovore o tome sa jednim od lidera Fronta Andrijom Mandićem.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније