Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

13. 01. 2017. 08:18 >> 07:54
9

RADUNOVIĆ SMATRA

Zbog bojkota, režim diše "na škrge"

Poslanik DF-a Slaven Radunović kazao je da je predlog rezolucije, koju je Čarls Tanok podnio Evropskom parlamentu na usvajanje, "dokaz da je koordinisano djelovanje opozicije nerješiva enigma za bivšeg premijera Mila Đukanovića i njegov klan".

 

"Bojkot Skupštine od opozicije stvara velike probleme režimu, koji diše 'na škrge' i primoran je da aktivira sve svoje Kacine, Tanoke ili Janjiće", rekao je Radunović za Pobjedu.

Kako dodaje, stavka iz rezolucije kojom se nadležni pohvaljuju za uredno održavanje izbora "pored tužilačko-policijsko-medijske drame koja je stvarana u toku glasanja, dovoljan je razlog da ozbiljan čovjek dalje ne komentariše rezoluciju".

"Nadam se da je kolegama iz dijela opozicije koji je participirao u vladi 'izbornog povjerenja', nakon ovog predloga rezolucije jasno da smo bili u pravu kada smo ih upozoravali da će i dobronamjerna kolaboracija s režimom samo pomoci Đukanoviću da se lažno predstavi kao demokratski lider", rekao je Radunović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније