Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 01. 2017. 20:20 >> 20:02
6

DPS TVRDI

"NOVA povezana sa lopovima"

Nakon što su neprimjereno komentarisali ugledne članove društvene zajednice koji su dobili podršku za štampanje knjiga i zloupotrijebili teške porodične okolnosti uzrokovane bolestima zaposlenih u ministarstvu prosvjete, otkriva se još jedna veza Nove srpske demokratije sa kriminalnim aktivnostima, saopšteno je Odbora Glavnog grada Demokratske partije socijalista.

"Pošto su pripadnici Uprave policije utvrdili da su u ministarstvu prosvjete opljačkani ormani u kojima se nalazi finansijska dokumentacija, nemoguće je ne povezati nestanak dokumenata sa današnjom press konferencijom DF-a na kojoj su se "pohvalili" papirima iz ministarstva. Jasno je kao dan su u direktnoj vezi sa pljačkašima, ili da su oni sami, nakon što su nekoliko puta sa ulice bezuspješno pokušali da ruše institucije sistema, počeli da obijaju njihove kancelarije", saopšteno je iz DPS-a.  

Ta stranka je pozvala tužilaštvo i druge državne organe da, u najskorijem roku, otkriju provalnike i adekvatno procesuiraju taj slučaj.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније