Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

15. 01. 2017. 18:55   >>  19:39 33

GO SNP-A

Čekaće odgovor kotorske opozicije sedam dana

Glavni odbor SNP-a na današnjoj sjednici afirmisao je predlog Opštinskog odbora u Kotoru o načinu formiranja nove lokalne vlasti i pozvao sve opozicione subjekte u tom gradu da u roku od sedam dana daju pisani odgovor na ta rješenja. Istakli su da nema ponavljanja lokalnih izbora u tom gradu, da se mora formirati nova vlast i insistiraju na profesionalizaciji i depolitizaciji u lokalnoj samoupravi.

Nataša Mitrović, TVCG

Glavni odbor je donio i odluku otvaranja unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za odbornike u nikšićkoj skupštini za izbore koji su zakazani za 12.mart.

Sjednici je prisustvovao predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić, dok Aleksandar Damjanović nije došao. 

Mediji su ovih dana nagađali da li će Dragoslav Šćekić i Aleksandar Damjanović, koji važe za najoštrije protivnike lidera stranke Srđana Milića, prisustvovati današnjoj sjednici.

Šćekić je prilikom ulaska na sjednicu novinarima kazao da od odbora očekuje sve najbolje.

U medijima je juče objavljeno da su nezadovoljni članovi SNP-a spremni da formiraju novu partiju ukoliko na čelu partije Srđan Milić ili ga naslijedi neko njemu blizak. 

Пратите нас на

Коментари33

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније